Om hundbilderna

Jag är frilans fotograf som promenera i Hågadalen nästan varje dag för att komma bort från datorn en stund. Under rundarna träffar jag mängda av vackra hundar, som jag ofta frågar om jag får fotografera. Jag gör det mest för sköj, så jag brukar ge bort jpeg filer till ägarna om de maila mig.

Jag lägga upp bilderna på den här sidan så att alla kan njuta av bilderna av dessa vackra djur, men du kan också köpa papperskopiorna från mig om du vill. Många av sidorna har min standard webshop funktion inbyggt där du kan betala med kreditkort, men det går också bra att skicka email. För att slippa frakt kostnad kan du välja “leverans efter överenskommelse”, och då kan jag lämna bilderna i en postlåda om du bor i Norby eller Eriksberg. Här hitta du prislistan.

Jag säljer utskrifter bara till hundens ägarna, så du behover inte oroa dig över att jag försöker tjäna pengar på din hund.

De flesta verkar uppskata min verksamhet, men om du vill att jag inte plåta dig eller din hund, eller tycker inte om en särskilt bild som jag har lagt upp, skicka bara en mail så respektera jag det.

Vi ses ut på Hågadalen,

Mark Harris, Frozentime Images

mark @ frozentime.se